Terug

Marlies Tobias
Yoga Docent

Praktijkgegevens

4811 BN

Breda

Contactgegevens

06-51350547

www.youarethebuddha.com

 

Specialisme(s)

-Gecertificeerd Yoga Alliance E-RYT-500 yogadocent, gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardige yoga- en mindfulnesslessen.
-Expert in yogatherapie, met een specifieke focus op Long COVID-symptomen en andere chronische aandoeningen.
-Ervaren in het leiden van Yoga Teacher Trainingen (200 uur) en het bieden van voortgezette educatie als erkend aanbieder van het Yoga Alliance Continued Education Program (YACEP).
-Diepgaande kennis in mindfulness en stressreductie, bewezen door geavanceerde trainingen zoals MBSR.
-Specialist in ademhalingstechnieken, gericht op het verbeteren van de ademhalingsefficiëntie en het verminderen van stress en angst.
-Vaardig in het integreren van yoga, mindfulness en ademhalingstechnieken binnen multidisciplinaire zorg, waardoor patiënten effectief ondersteund worden.
-Toegewijd aan een holistische aanpak van gezondheidszorg, door het combineren van fysieke, mentale en emotionele aspecten in behandelingen.
-Innovatief in het ontwikkelen en toepassen van op maat gemaakte programma’s voor het bevorderen van welzijn en het verminderen van ziektesymptomen bij patiënten.
-Actief betrokken bij de yoga-gemeenschap door middel van publicaties, presentaties en het opbouwen van netwerken, wat bijdraagt aan de verspreiding van kennis en de bevordering van gezondheidsbewustzijn.

 

 

Profiel

Hallo, ik ben Marlies Tobias! Ik leid de Yoga Academy ‘You Are The Buddha’ en studeer momenteel voor mijn master aan de Vivekananda Yoga University. Ik hou van yoga en leer voortdurend bij om yoga nog beter en nuttiger te maken voor iedereen.
 
Mijn hart ligt bij het helpen van mensen. Vooral als het gaat om langdurige gezondheidsproblemen zoals Long COVID, wil ik met yoga en mindfulness echt een verschil maken. Door te studeren, begrijp ik yoga nog dieper en leer ik hoe het kan helpen bij de gezondheid van nu.
 
In het Beweego-netwerk werk ik samen met andere zorgtoppers zoals fysiotherapeuten, diëtisten en leefstijlcoaches. Samen zorgen we voor de allerbeste zorg. Met mijn yoga voeg ik iets bijzonders toe: we zorgen niet alleen voor het lichaam, maar ook voor de geest.
 
Ik wil de brug zijn tussen de traditionele yoga en de zorg van vandaag. Zo kunnen zorgprofessionals en mensen die zorg zoeken op mij vertrouwen. Ik blijf leren en delen, zodat ik iedereen de meest liefdevolle en deskundige yoga-zorg kan bieden binnen Beweego.