Terug

Marc Janssen
Fysiotherapeut

Praktijkgegevens

Contactgegevens

076 510001

www.fysiotherapiemedisport.nl

Specialisme(s)

Longaandoeningen,
Hart en vaatlijden
Geriatrie
Neurologie
Diabetes en obesitas
Aangesloten bij Chonisch Zorgnet (COPD en PAV) en Stichting Keurmerk
Fysiotherapie

 

Profiel

Mijn naam is Marc Janssen en ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut in 1985. Mijn basiskennis en ervaring met allerlei ziektebeelden heb ik ontwikkeld in de jaren dat ik werkzaam was in het Amphia Ziekenhuis in Breda. In die leerzame periode heb ik op veel afdelingen gewerkt, maar vooral op orthopedie, neurologie, chirurgie, intensive care en op de longafdeling. Naast het werk in de kliniek verzorgden we in het team ook de revalidatie van mensen die in het ziekenhuis waren geopereerd, bijvoorbeeld na zware trauma’s. Ik vond het prettig om kennis te delen en deed ik ook veel aan stagebegeleiding.
Na het werk in het ziekenhuis heb ik vanaf 2011 gewerkt als opleidingsmanager voor de master geriatriefysiotherapie. Dit was een leerzame en boeiende tijd waarin ik ook mezelf kon verdiepen in de geriatrie en chronische ziektebeelden.
Vanaf 2022 ben ik weer in de vertrouwde rol van algemeen fysiotherapeut werkzaam bij Fysiotherapie Medisport in Etten-Leur. Kenmerkend voor mijn stijl is dat ik zoek naar een goede verklaring voor het ontstaan van klachten. Ik probeer grenzen te verleggen maar blijf alert op een goede opbouw en stimuleer bij de genezing vooral de inzet en de regie van de client zelf.