Terug

Marjolein Fennis
Fysiotherapeut Psychosomatiek

Praktijkgegevens

Laan van Mertersem 65

4812 PR

Breda

Contactgegevens

076 522 53 78

marjolein@bredawest.nl

www.bredawest.nl

Specialisme(s)

Psychosomatisch fysiotherapeut
Adem en ontspanningsoefeningen / mindfulness
Stressmanagement
Acceptance commitment therapy (ACT)
Runningtherapeut

Profiel

Mijn naam is Marjolein Fennis, ik ben afgestudeerd psychosomatisch fysiotherapeut sinds 2008.
Sindsdien heb ik veel ervaring in dit vak mogen opdoen in meerdere praktijken. Sinds juni 2020 ben ik werkzaam in Paramedisch centrum Breda West. Wat ik mooi aan mijn vak vind, is mensen bewust te maken van onbewuste processen. Deze veroorzaken vaak een disbalans tussen spanning en ontspanning wat meer pijn, vermoeidheid en stress oplevert. Samen ontdekken wat nodig is om deze balans terug te vinden vind ik belangrijk. Doelen worden samen opgesteld naar huidige situatie. Met praktische oefeningen, een verbeterd inzicht in lichamelijk en mentaal functioneren en meer contact met je lijf, kom je stap voor stap verder. Ontdekken hoe je lichaamstaal kunt inzetten, is essentieel bij deze klachten.
In deze corona tijd merk ik dat veel mensen onbewust een extra spanning opbouwen wat de druppel kan zijn die de emmer doet overlopen. In het herstel van de Corona komt dit dubbelop naar voren. Een ziekbed, emoties van jezelf en je omgeving, verandering van je dagstructuur en de vermoeidheid; het maakt je een heel ander mens. Hoe ga je daarmee om?
Graag ga ik met mijn collega’s samen aan de slag, om tot een optimale revalidatie te komen en het dagelijks functioneren zo aangenaam mogelijk te maken.