Terug

Linda Feskens
Ergotherapeut

Praktijkgegevens

Laan van Mertersem 65

4812 PR

Breda

Contactgegevens

076 522 53 78

linda@monne-zorgenbeweging.nl

www.monne-zorgenbeweging.nl

Specialisme(s)

Ergotherapeut,
Gespecialiseerd in belasting-belastbaarheid, aanpassingen/ hulpmiddelen, activiteiten in en rond huis en werk.

Profiel

Na het afronden van de opleiding ergotherapie medio 2014 kon ik aan de slag in de eerste lijn voor de praktijk. Ik richt me als ergotherapeut op volwassenen en ouderen. De behandeling is gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid en de uitvoer van betekenisvolle activiteiten, maar daarnaast ook op het adviseren van zorgverleners en mantelzorgers.

Mijn specialisaties zijn: Ziekte van Parkinson, Dementie of beginnende cognitieve problematiek (EDOMAH) en Niet Aangeboren Hersenletsel (Neurorevalidatie).

Mijn interessegebied ligt bij de ouder wordende mens waar ik, gezien de toename van de complexiteit en verschuiving in het langer thuis wonen, zeker nog een uitdaging in zie. In mijn vrije tijd ga ik graag een stuk hardlopen of met collega’s sporten op de praktijk.

Als ergotherapeut ga ik bij voorkeur op huisbezoek om u in uw eigen betekenisvolle omgeving te behandelen. Daarnaast ben ik te vinden bij Woonzorgcentrum Raffy en Lâlé.

Ik ben van maandag tot en met donderdag, en op de even weken, op vrijdag bereikbaar om samen met u naar een geschikte oplossing te zoeken voor het uitvoeren van betekenisvolle activiteiten.