Terug

Ada de Gruijter
Maatschappelijk Werk

Praktijkgegevens

Graaf Hendrik III Laan 123

4819 CD

Breda

Contactgegevens

adadegruijter@gmail.com

 

Specialisme(s)

Chronische ziektebeelden

Neurologische aandoeningen

Niet aangeboren hersenletsel. 

Profiel

Ik ben Ada de Gruijter en ik ben in 1998 afgestudeerd als maatschappelijk werker. Ik heb een eigen praktijk voor Maatschappelijk werk, psychosociale therapie en ambulante begeleiding.

De afgelopen jaren heb ik mezelf gespecialiseerd in het begeleiden en ondersteunen van mensen met niet aangeboren hersenletsel, neurologische aandoening, chronische ziekte en bied ik ondersteuning en begeleiding aan mantelzorgers. 

Ik heb een positieve en creatieve instelling en ik vind het een uitdaging om samen op zoek te gaan naar de meest passende oplossing die weer een nieuwe richting kan geven aan het veranderde leven.

 

Ik ben goed op de hoogte welke mogelijkheden er zijn en werk nauw samen met diverse mensen uit het werkveld. 

Voor wie?

 

Binnen mijn praktijk richt ik me op cliënten en/of hun partner die in het dagelijks leven belemmerd worden door een chronische ziekte, neurologische aandoening of niet aangeboren hersenletsel. 

Als mensen te maken krijgen met een beperking of ziekte heeft dat vaak een behoorlijke impact op het leven. Dingen die eerst zo vanzelfsprekend waren zijn dat ineens niet meer. In mijn werk zoek ik samen naar oplossingen voor zowel praktische- als psychosociale problemen.

 

De hulpverlening wordt door diverse zorgverzekeraars vergoed onder de noemer alternatieve geneeswijze/psychosociale hulpverlening vanuit de aanvullende verzekering. Daarnaast is het mogelijk ondersteuning op te starten vanuit de WLZ of de WMO veelal via PGB.