Terug

Sander van Ooijen
Fysiotherapeut

Praktijkgegevens

Wilderen 2

4817 VA

Breda

Contactgegevens

06 477 890 07

sandervanooijen@fysiotherapieheusdenhout.nl

www.fysiotherapieheusdenhout.nl

Specialisme(s)

Gecertificeerd long therapeut en corona therapeut,
Leefstijlcoach,
ClaudicatioNet / Chronisch Zorgnet therapeut,
Hartrevalidatie: Coronair vaatlijden en hartfalen,
Echoigrafist,
Shockwave,
EPTE,
Dry Needling,
Myofasciaal release,
Personal Trainer.

Profiel

Mijn naam is Sander van Ooijen. Naast mijn specialisaties binnen de orthopedische revalidatie ben ik gespecialiseerd in long- hart en vaataandoeningen.

Ik heb ruime ervaring in de eerste lijn, ziekenhuis, en tweede lijn, particuliere praktijk, in het het behandelen van long- en hartpatiënten. Een van mijn specialisaties binnen de hartrevalidatie is het begeleiden van hartfalenpatiënten.

Ik ben inmiddels ruim 8 jaar aangesloten bij chronisch zorgnet, voorheen claudicatioNet, en ben sinds enkele jaren betrokken bij het bestuur van ketenzorg COPD in de regio Breda. Tevens ben ik een vd kartrekkers voor Chronisch Zorgnet in de Regio Breda.

Ik ben al geruime tijd betrokken bij Beweego.

Binnen mijn werkzame leven als fysiotherapeut heb ik veel ervaring opgedaan in het behandelen van COPD, Diabetes Mellitus, Hart- en vaatziekten en overige chronische aandoeningen. 

Binnen ons Para Medisch Centrum hebben wij de mogelijkheid om multidisciplinair te werken waardoor wij korte lijnen hebben met zorgprofessionals die van meerwaarde kunnen zijn voor uw behandeltraject.

Mijn doelstelling is om in een professionele omgeving samen met u te werken aan uw herstel.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met mij op via 076-5873300 of via sandervanooijen@fysiotherapieheusdenhout.nl